Vi tilbyr ulike tjenester, alt fra interiørkonsultasjoner til eventstyling til større og små renoveringsprosesser med interiørdesign tjenester av din kommende eller nåværende bolig. Prosessen vi følger til alle våre klienter er den samme.

Vårt mål er å pleie og støtte klientene våre på best mulig måte og bli kjent med deres tanker og behov om hvordan de ønsker å ha det og iverksette dette etter deres budsjett. Etter erfaring har vi funnet en prosess som fungerer best for oss og for dere, og ikke minst å kunne gi det beste resultatet.


 

VÅR PROSESS:

 

1.Innledende konsultasjon og befaring.

   Analysere kundens behov og stil.

 

2.Første utkast av design fasens konsept og budsjett.

 

3.Design Utviklingsfasen: Endelige planer og priser.

 

4.Fagfolk og møbel anskaffelser.

 

5.Arbeid - Installasjon - Administrasjon

 

Prosessen:

 

1.Innledende konsultasjon og befaring

Vi starter hvert prosjekt med en konsultasjon der vi blir kjent med deg og ditt hjem. Dette møtet varer mellom 1-1,5 timer og foregår hjemme hos deg. Vi diskuterer ønskene dine og prosjektet. Dine preferanser og identifiserer de viktigste kravene. Fargevalg og romplanlegging, omfanget av prosjektet slik at vi kan identifisere en budsjett til prosjektet.

 

2.Forslaget: første utkast av design fasens konsept og budsjett

Etter vår første konsultasjon lager vi et estimat for et fast gebyr for ditt prosjekt og deler hvert trinn i prosessen vår. Vi samarbeider med deg for å definere de beste valgene i materialer, layout og prioriteringer for å definere budsjettet og den generelle tidslinjen for å sikre at din visjon og ditt budsjett samsvarer med forventningene. Når vi har signert en avtale, forbereder vi målinger av hjemmet ditt og bilder blir tatt. 

 

3.Design Utviklingsfasen: Endelige planer og priser

Denne prosessen, som varer i flere uker kulminerer en fullstendig design presentasjon og planleggingen har begynt å ta en grundig form. Her kommer eventuelle 2D eller 3D tegninger av prosjektet også om ønskelig som en del av pakken til kunden. Vi lager en omfattende presentasjon med valg av utførelser og design tavler for å visualisere det generelle utseendet og følelsen til prosjektet ditt i løpet av de neste ukene/eventuelt månedene. For større prosjekter kan vi planlegge en handletur der kunden kan være med å vise frem ønskene sine. 

4.Fagfolk og møbel anskaffelser.

Dette er den livsendrende fasen! Etter godkjenning av designt, som er innenfor det fastsatte budsjettet, gjør vi visjonen til en realitet. Vi tar oss av hvert steg og følger opp hver eneste detalj og holder selvfølgelig DEG orientert underveis. Vi sikrer inspeksjon og kvalitetskontroll. Når alle bestillinger er på plass starter vår full-service installasjonsprosess. Vi designer hjemmet ditt og stager det til en magasin verdig plass. Alle små detaljer som vil gjøre livet ditt vakrere og bedre blir installert. Alle esker og plast og rot blir fjernet. 

 

5.Arbeid - Installasjon - Administrasjon

Det meste av arbeidet vårt er fullført. Vi er innom og følger opp arbeiderne og fremgangen  minst 1 gang per uken eller mer avhengig av prosjektets omfang. Vi samarbeider tett med arkitektene og fagkyndige for å sikre resultater av høyeste kvalitet. Boligen blir ryddet og rengjort med alle detaljer på plass.

Kontakt oss for en uforpliktende prat! Tlf: 47177323

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 Winther & Parent design. Alle Rettigheter Reservert.