taklistverk 2.jpg

Våre stukkaturer og takrosetter

På vår nettbutikk: www.wpdesignstore.com ser dere noen av våre mange modeller. Vi holder til i Trondheim og har både showroom og kontorlokaler på Ila. (Pr i dag under totalrenovering).

Nydelige takrosetter

Er du på jakt etter nydelige takrosetter eller annerledes listverk? Ønsker dere å bygge en fin klassisk peis med stukkaturer? Winther & Parent Design både selger og monterer. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat så kan vi bistå deg i å velge riktig modell, riktig fargevalg og være behjelpelig med uttrykket dere søker etter. 

Takrosetter er tradisjonelt blitt brukt i midten av taket for å gi en fin og attraktiv finish til takbelysningen. Takrosetter har blitt veldig populære i det siste, og brukes i mange nybygg. Det er overraskende enkelt og rimelig å montere en ny eller erstatte en uattraktiv eller skadet rosett.

inspo takplater.jpg

Moderne Materialer

Nåtidens materialer gir oss mange muligheter til å gjenskape gamledagers vakre rom. I dag er det mye enklere enn før å gjenskape gamledagers vakre rom. Opprinnelig ble stukkatur skåret ut i tre av håndverkere.

 

Når den industrielle revolusjonen slo gjennom, ble det istedenfor vanligere å industrielt produsere stukkatur av gips, men disse var veldig tunge og vanskelige å montere, så på begynnelsen av 60-tallet dukket to nye materialer opp – polyuretan og polystyren – og disse er nesten de eneste som blir brukt i dag.

Besøk vår nettbutikk www.wpdesignstore.com for mer info!

Kontakt oss for en uforpliktende prat! Tlf: 47177323

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 Winther & Parent design. Alle Rettigheter Reservert.